Medik8 Peel / Chemische peeling Sneek
Huidverbetering Sneek

Wat is een Peeling?
Een Peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd(pelt), wat leidt tot zichtbare verbetering in het uiterlijk.
Medik8 biedt een breed assortiment aan medische peelbehandelingen voor iedereen. Van mensen die nieuw zijn in chemische peelingtechnieken, tot ervaren cliënten die op zoek zijn naar een dieper niveau van epidermale peeling met intensieve resultaten. Variërend van oppervlakkig tot middelmatig sterk, er is een behandeling voor elk huidtype en huidzorg. Peelings zijn niet alleen geschikt voor het gezicht, maar eveneens voor andere delen van het lichaam die verjonging vereisen, b.v. op de rug om acneproblemen aan te pakken of zelfs in het onderarm- of bikinilijngebied waar de huid donker en grijzig kan worden.

Medik8 is een van de eerste huidverbeteringsbedrijven die een Light Peel maakt, die gebruik maakt van zuren met een laag niveau voor een comfortabele eerste peelervaring. We bieden ook verschillende niveaus tot en met onze middelzware Jessner-peel om aan alle huidvereisten en herstelvereisten te voldoen.

Ongeacht welke peeling u selecteert, uw geregistreerde getrainde Medik8 huidspecialist zorgt ervoor dat u een comfortabele ervaring in de salon hebt met onschatbaar advies en een op maat gemaakt thuisregime om de resultaten te optimaliseren. In combinatie met Medik8 thuiszorg kunnen klachten zoals acne, pigmentvlekken, rimpels en dofheid in slechts 6 weken aanzienlijk worden verminderd. *

Superfacial™
Een zachte behandeling die natuurlijke fruitenzymen combineert voor professionele exfoliatie. Perfect voor een eerste peeling.

Light Peel™
Een milde peeling die geschikt is voor de acne-gevoelige huid.

Eye Peel™
Een uiterst zachte maar effectieve oplossing voor het behandelen van tekenen van veroudering rond het gevoelige gebied van de ogen.

Age Peel™
Een gerichte formulering die collageen herstelt om hardnekkige tekenen van veroudering te verminderen.

Beta Peel™
Een krachtige mix van zuren die diep in poriën dringen om puistjes effectief te verminderen en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

White Peel™
Een verhelderende peeling gericht op hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid.

Jessner
Een middelmatige behandeling om alle gematigde huidproblemen in één keer aan te pakken.

 

Hoe gaan we te werk?
We starten met een intake om achter uw wensen te komen en waarin u uitleg krijgt over welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid en over het plan van aanpak. We zullen vertellen welke producten u voor thuisgebruik dient aan te schaffen om uw huid te verzorgen voor een optimaal resultaat.

Behandeling in onze salon:
Bij de behandeling wordt uw huid eerst gereinigd en voorbereid op de Peeling. Hierna wordt de Peeling aangebracht die vervolgens een bepaalde tijd de huidcellen gaat losweken. De huid zal dan warm/branderig/prikkelend aanvoelen en geeft milde roodheid en schilfering. Dit zal binnen een paar uur verdwijnen. Hierna brengen we een crème aan welke geschikt is voor uw huid. Na de behandeling ontvangt u van ons adviezen hoe uw huid te verzorgen.

Voor wie is de behandeling geschikt?

 • fijne rimpeltjes
 • doffe huid
 • droge huid
 • oneffen huidstructuur
 • rokershuid
 • (ouderdoms) pigmentvlekken
 • huidverslapping
 • pigmentatie
 • acne

Contra-indicaties:

 • eczeemhuid
 • actief herpes simplex virus
 • neiging tot keloïd-vorming
 • gebruik van bepaalde medicijnen zoals Roaccutane
 • zwangerschap
 • actieve bacteriële, virale of schimmelinfectie
 • erfelijke stoornis in aanleg bindweefsel
 • huidkanker

Belangrijk:
U mag tijdens en gedurende 4 weken na de behandeling(en) uw huid niet blootstellen aan intensief UV – straling, zoals zon of zonnebank. Uw huid is immers kwetsbaarder dan normaal doordat het bovenste beschermlaagje weg is. Wel met een zeer hoge minerale zon bescherming, geen volle zon op uw gelaat en een zonnehoed is het te overwegen. Bij de intensieve peelings moet u rekening houden met een “downtime” van een week (vervelling).

Enkele behandeling € 94,95 
Dit is incl. reiniging en dagverzorging & bescherming.

Wij raden aan voor een meest optimale resultaat een kuur van ± 5 keer. U ontvangt dan 10% korting.

 

Maak direct een afspraak voor chemische peeling

U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in voor een chemische peeling behandeling.  We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze schoonheidssalon in sneek!