Huidverbetering  in Sneek.
Medik8 Facials

Wat is huidverbetering?

Huidverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid gezond(er) te laten functioneren en uw huid weer te laten stralen. Wij pakken die gebieden aan waar u zich misschien al tijden aan stoort.
Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid. De vraag naar huidverbetering neemt steeds meer toe en bij Beauty & Nails by Brigitte bent u op het juiste adres. Wij als huidspecialist/schoonheidsspecialist werkende met medik8 voeren alleen behandelingen uit waarvan de werking met wetenschappelijk onderzoek in theorie en praktijk bewezen is.

Waarom heb ik een professionele huidspecialist nodig?

Medik8-behandelingen zijn alleen beschikbaar via getrainde professionals. Medik8 geregistreerde therapeuten/salons zijn intensief opgeleid in de basisfysiologie van de huid en kunnen met succes uw huid analyseren en echte, zichtbare resultaten geven met de producten en behandelingen die zij aanbevelen.

De behandelingen zijn meestal veel intensiever vergeleken met een doorsnee schoonheidsbehandeling. De intensiteit wordt bepaald door bijvoorbeeld apparatuur of speciaal maskers zoals chemische peelings in te zetten. Die zal de werkzame stoffen dieper de huid insluizen, de cellen als het ware “wakker schudden” en hiermee de onderste huidlagen behandelen. De werkzame stoffen die gebruikt worden bij een huidverbeterende behandelingen zijn veel meer geconcentreerd en zullen het probleem aanpakken waar u mee loopt.
Huidspecialisten zijn niet alleen gericht op het verminderen van huidklachten, maar helpen ook de huid in optimale conditie te houden. Bij een bezoek in onze schoonheidssalon hoeft u dus niet persé een huidklacht te hebben.

Wat doet een huidverbeterende behandelingen eigenlijk:
Het versneld de celdeling door het activeren van aanmaak van onder andere collageen en elastine. Dit betekent dat de opperhuid op de juiste wijze wordt vernieuwd en hierdoor zal de hoornlaag niet verdikken. De bindweefselcellen (fibrolasten) worden geprikkeld; waardoor de huid actief wordt. Wanneer u al een geruime tijd dezelfde huidverzorging gebruikt is uw huid snel geneigd “lui”  te worden. Door een huidverbeterende behandeling zal de doorbloeding wordt verbeterd; hierdoor gaat  er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen en worden de afvalstoffen veel beter afgevoerd. We zorgen dat de pigmentcellen en de talgklieren onder controle worden gehouden, om zo de huid te egaliseren en oneffenheden te voorkomen. Verder zou u een huidbehandeling kunnen kiezen om grove poriën te verfijnen, een verslapte huid weer te verstevigen en te zorgen voor een strakker contour. Rimpeltjes, pigmentvlekken en (acne) littekentjes zijn ook super te behandelen. (ja zeker ook de jonge dames en heren onder ons)

Bent u al enige tijd op zoek naar een goede salon en wilt u eens kennis maken met medik8? Dan kunt u kiezen voor een kennismakingsbehandeling. Zo voelt/ruikt/ervaart u wat medik8 doet met uw huid. Vanuit hier kunnen wij een behandelplan opzetten. Wilt u direct een speciaal behandeling, dan kan dit uiteraard ook gewoon geboekt worden.

 Hieronder de diverse huidverbeterende facials en peelings van medik8 die wij aanbieden.

 •  MEDIK8 KENISMAKINGSBEHANDELING  € 59,95 60min

Wilt u eerst eens ervaren wat medik8 voor uw huid kan doen? Voelen hoe intens u huid gevoed is en aangespoord wordt tot actie? Dan is dit een mooie behandeling om die eerste stap te zetten naar een mooie intens verzorgde en stralende huid!

– Intake met huidanalyse en bespreking van wensen en mogelijkheden.
– Oppervlakte reiniging exact aangepast aan uw huidtype
– Krachtige peeling/scrub met de bamboo micro polish
– Diepte reiniging met de superfacial peel. Dit is een enzymatische peeling die de dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën zuivert.
– Keuze uit een hydraterend en voedend creme masker of een heerlijk zuiverend masker.
– Intens hydraterend serum met hydraB5
– Dagcreme afgestemd op uw huidtype + zon bescherming
– Huidverzorgingsadvies voor thuis om uw huid in topconditie te krijgen en te houden.* Epileren, waxen, verven enz. is optioneel bij te boeken.
 •                                                             Deep Relax € 79,95 90min Een heerlijk ontspannende behandeling met de heerlijke producten van medik8. Even lekker wegdromen, uw huid flink oppeppen maar vooral genieten van een heerlijke massage en strakke wenkbrauwen!
  – Reiniging
  – Dieptereiniging met de Bamboo scrub
  – Onzuiverheden verwijderen
  – Epileren en verven van de wenkbrauwen
  – Uitgebreide massage met warme hotstones
  – masker afgestemd op uw huidtype
  – Dag- nachtverzorging
 • Intens Freshen Up   € 74,95 60min.

Een luxueuze, verlichtende behandeling om zelfs de meest doffe en vermoeide huid te verhelderen. Een resultaatgerichte gezichtsbehandeling om ongelijkmatige pigmentatie en huidteint te bestrijden en om de huid een nieuwe frisse uitstraling te geven.

– Intake met huidanalyse en bespreking van wensen en mogelijkheden.
– We reinigen uw gelaat met Cream Cleanse voor een oppervlakte reiniging.
– Daarna neutraliseren wij haar (de zuurgraad van uw huid) met de Daily Refresh Baldancing Toner.
– Hierna starten wij een krachtige peeling/scrub met de bamboe micro polish die uw huid polijst.
– Diepte reiniging met de superfacial peel en vapozone. Dit is een enzymatische peeling die de dode huidcellen verweekt en verstopte poriën zuivert. Doormiddel van de vapozone kan de huid intens gereinigd worden vanuit diep in de porien.
– We starten een heerlijke ontspannende en activerende massage met de Glow oil.
– Nu volgt het luxe intense radiance mask. Dit masker is een luxe, ophelderend masker. Het helpt om de vale, doffe huidteint en gepigmenteerde huid te verbeteren. Het zorgt voor intense hydratatie. Daarnaast is het een bad van vitamine C die de collageen afbraak vertraagd en uw huid beschermt tegen vrije radicalen. Uw huid zal een prachtige “glow” krijgen.
– Na het verwijderen van het masker brengen we onze retinol eye aan op het oogcontour. Dit stimuleert de collageen aanmaak en verstevigd uw huid rondom de ogen.
– Als laatste brengen we een intense dagcreme aan met een extra zon bescherming voor de dag. Wanneer u in de avond komt, zullen wij een aangepaste nachtcrime aanbrengen.
– Huidverzorgingsadvies voor thuis om uw huid in topconditie te krijgen en te houden.

* Epileren, waxen, verven enz. is optioneel bij te boeken.

 • Deep Anti-Aging  € 89,95 90min

Dit is een ontspannende, verjongende gezichtsbehandeling die uw huid voorziet van medik8 actieve ingrediënten. Vitamine C om te beschermen en te vernieuwen en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren waardoor een meer jeugdige uitstraling ontstaat.

– Intake met huidanalyse en bespreking van wensen en mogelijkheden.
– We reinigen uw gelaat aangepast aan uw huidtype.
– Hierna starten wij een krachtige peeling/scrub met de bamboo micro polish die uw huid polijst.
– Diepte reiniging met de superfacial peel en vapozone. Dit is een enzymatische peeling die de dode huidcellen verweekt en verstopte poriën zuivert. Doormiddel van de vapozone kan de huid intens gereinigd worden vanuit diep in de porien.
– Hierna volgt een heerlijke massage zowel ontspannend als verstevigend doormiddel van bindweefsel massage met de speciale Age defying facial oil. Dit is een voedende en verjongende gezichtsolie.Deze olie is verrijkt met omega-3 oliën,samen met antioxidanten vitamine C en vitamine E om de huidtextuur en de natuurlijke gloed te verbeteren.
– Daarna brengen wij het luxe Age defying mask aan. Dit masker geeft direct een liftend en verstevigend effect. Het bevat edelmetaal platina. Het werkt achter de huid om de huid te versterken en het geeft een directe en langdurige voordelen. Dit masker blijft na de behandeling nog zeker 3 uren doorwerken, waardoor u zult stralen.
– We brengen na het masker de C-tetra eye aan. Dit is een anti-aging, verhelderende, snel absorberend oogserum. Dit serum revitaliseert en verzacht de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Het bevat Vitamine E en A.
– Op uw gezicht, hals en decolette brengen wij de C-tetra of retinol 3TR aan. Dit ligt er aan of u overdag of avonds komt. Uw huid heeft overdag namelijk andere behoeften dan in de nacht.
– Dagcreme intensiteit wordt afgestemd op uw huidtype + sun protect of nachtcreme wanneer u in de avonds komt.
– Huidverzorgingsadvies voor thuis om uw huid in topconditie te krijgen en te houden.

* Epileren, waxen, verven enz. is optioneel bij te boeken.

 • Ultra Deep Clean € 69,95 60min.

In deze behandeling worden diep reinigende en porie-verfijnende ingrediënten gebruikt voor de vettige, problematische en vlekkerige huid. Her-balancerende producten worden in deze behandeling gebruikt om te verzachten, te kalmeren en om een heldere uitstraling te verkrijgen.

– Intake met huidanalyse en bespreking van wensen en mogelijkheden.
– We reinigen uw gelaat met de surface radiance cleanse. Dit is een gel reiniging speciaal voor de gecombineerde, onzuivere en vette huid. Het bevat AHA en BHA zuren. Het verwijdert grondig talg, vuil en bacteriën.
– Hierna starten wij een krachtige peeling/scrub met de bamboe micro polish die uw huid polijst.
– Diepte reiniging met de superfacial peel en vapozone. Dit is een enzymatische peeling die de dode huidcellen verweekt en verstopte poriën zuivert. Doormiddel van de vapozone kan de huid intens gereinigd worden vanuit diep in de porien.
– Hierna volgt een heerlijke massage zowel ontspannend als zuiverend doormiddel van bindweefsel massage met de purifying oil. Dit is een kalmerende micro-reinigend massageproduct. De technologie met complexe vetten optimaliseren de gezondheid en de werking van de huid, terwijl moringa en zwarte zaad olie de onzuivere of onregelmatige huidtypen zuiveren.
– Daarna ontdoen we de huid van olie en brengen we retinol 3TR serum aan op uw gezicht,hals en decolleté
– Over het serum brengen we het natural clay mask aan. Dit is een zuiverend kleimasker om de huid intensief te reinigen en de poriën te verfijnen. Het absorbeert overtollig talg en onzuiverheden.
– We brengen na het masker de retinol eye TR aan op het oogcontour. Dit is een anti-aging oogserum die de collageen aanmaak stimuleert. Dit serum verbetert de huidstructuur rondom uw ogen.
– Op uw gezicht, hals en decolette brengen wij de retinol 3TR aan. Dit ligt er aan of u overdag of avonds komt. Uw huid heeft overdag namelijk andere behoeften dan in de nacht.
– Dagcreme intensiteit wordt afgestemd op uw huidtype + sun protect of nachtcreme wanneer u in de avonds komt.
-Huidverzorgingsadvies voor thuis om uw huid in topconditie te krijgen en te houden.

* epileren, waxen,verven enz. is optioneel bij te boeken.

 • REDNESS CALMING  € 74,95 60min

Dit is een intens verzachtende behandeling om de rode, ontstoken, gevoelige en zeer gevoelige huid te kalmeren middels intelligente formules die de huid herstellen.
– Intake met huidanalyse en bespreking van wensen en mogelijkheden.
– We reinigen uw huid met de heerlijke calmwise soothing cleanser. Het is een lichte schuim met intensief kalmerende effect. Het vermindert dan ook de roodheid van de huid. Het geeft geen irritatie en droogt niet uit.
– Hierna starten wij een peeling met de bamboe micro polish die uw huid polijst.
– Diepte reiniging met de superfacial peel en wanneer mogelijk de vapozone.De superfacial peel is een enzymatische peeling die de dode huidcellen verweekt en verstopte poriën zuivert.
– Hierna volgt een heerlijke massage zowel ontspannend als zuiverende massage met de purifying oil. Dit is een kalmerende micro-reinigend massageproduct. De technologie met complexe vetten optimaliseren de gezondheid en de werking van de huid, terwijl moringa en zwarte zaad olie de onregelmatige huidtypen zuiveren.
– Na het verwijderen van de olie brengen we het calwise serum aan op uw gezicht, hals en decollete. Dit is een serum dat een intensief kalmerend effect heeft op roodheid en een rode gloed. Het helpt de huid beschermen tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en het ouder worden van de huid. Het serum laat irritatie en een brandend gevoel verdwijnen, tevens wordt de beschadigde huid hersteld. Er is verbetering te zien binnen een maand (denk aan snel reagerende/rood wordende huid.
– Hier overheen brengen we het luxe Ultimate recovery ZINC masker aan. Dit is een pasvormmasker van dubbelbaans geweven bio-cellulose vezels. Zink geeft een beschermlaagje over wondjes en bevordert genezing. Het ondersteunt bij het reguleren van zowel de vet-/olie-productie net als de enzymbalans van de huid. Hyaluronzuur zorgt voor een heerlijk vochtbad en geeft een zijdezacht gevoel.
-We brengen na het masker de retinol eye TR aan op het oogcontour. Dit is een anti-aging oogserum die de collageen aanmaak stimuleert. Dit serum verbetert de huidstructuur rondom uw ogen.
– Hier overheen brengen we het calmwise serum weer aan op uw gezicht,hals en decolleté.
– Als dagcreme brengen we de post treatment cream aan. Dit is een rijk voedende formule die ultiem hydrateert en bescherming geeft tegen externe omgevingsfactoren. het kalmeert en hersteld. Voor de nacht zal uiteraard een andere verzorging gebruikt worden en aangepast aan uw huid.
– Huidverzorgingsadvies voor thuis om uw huid in topconditie te krijgen en te houden.

* Epileren,waxen,verven enz. is optioneel bij te boeken.

Maak direct een afspraak voor Medik8 Facial

U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in voor een Medik8 facial.  We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze schoonheidssalon in sneek!