WIMPEREXTENSIONS SNEEK.

Wie wil nou geen lange, volle, donker gekrulde wimpers en hier s’ochtends gewoon mee wakker worden en er dus niks voor hoeven doen?
JUIST! Dit wil toch iedereen!?
Alleen is het hier en daar helaas niet altijd even eerlijk verdeeld.
De meeste dames onder ons zijn altijd op zoek naar DIE mooie mascara die dat ”wow” effect geeft, alleen is het nadeel dat je hier iedere ochtend mee aan het worstelen bent dit er ”perfect” op te krijgen.
Om dat ”wow” effect te krijgen laten we onze wimpers verven maar dit geeft geen volume. Dan een mascara! helaas een goeie mascara kost veel geld…. heb je pech klontert hij ook nog en is uitgedroogd… en dag! mascara, dag tijd!, dag mooie ”wow” wimpers.

Maar daar komen wij u te hulp schieten bij Beauty & Nails By Brigitte dé schoonheidssalon waar u ook terecht kunt voor prachtige Wimpersextensions in Sneek / Friesland!
Wij kunnen dit ”WOOOOWWWW” effect geven ZONDER zelf ook maar enige bloed, zweet en tranen te gebruiken!

Wimperextensions!

Het enige wat u hoeft te doen is, de telefoon pakken en uw afspraak samen met ons inplannen.
Wij maken dan uw wimpers:
* Voller
* Langer
* Zwarter
* Geven ze een mooie krul
* creëren een ”WOW” effect
Geen mascara meer! Geen krultang meer! 1x per 3 weken alles bij laten werken (afhankelijk van uw wimper cyclus) en voilà ready to go!

Lijkt u dit wel wat?
Dan kunt u kiezen uit verschillende technieken.
– One by One
– 2D – 6D

 

Wij werken met het merk “Blink” en mink wimperextensions zijn gemaakt van koreaans PBT en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de wimper extensions nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans.

Om een goede keuze te maken leggen wij de verschillende technieken uiteraard uit.
Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Al uw vragen zijn van harte welkom!

Team Beauty & Nails By Brigitte.
Wimperextensions sneek.

Maak direct een afspraak voor Lash Lift

U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in voor wimperextensions.  We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze schoonheidssalon in sneek!