Gel Polish (Gellak) in Sneek

Bent u tevreden met uw eigen nagels en wilt u geen verlenging of versteviging maar gewoon uw nagels mooi gelakt en daar lang plezier van hebben?

Dan is dit iets voor u. Gellak (gelpolish) de nieuwe innovatie op nagelgebied!

Gellak (Gelpolish) is de nieuwste generatie gel en de nieuwste trend op nagelgebied. Dit product combineert de eigenschappen van een gelnagel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren, van mooi naturel of french manicure tot klassiek rood voor bijvoorbeeld een feestje.

Het product wordt aangebracht in dunne laagjes evenals een nagellak op de natuurlijke nagel of kunstnagel en wordt vervolgens uitgehard in een UV lamp of LED lamp.

Gellak (gel polish) heeft alleen tegenover nagellak, de duurzaamheid en flexibiliteit van een gelnagel. Het resultaat is prachtige nagels die 2-4 weken blijven zitten (afhankelijk van de groei van de eigen nagel).

Het product is eenvoudig te verwijderen door gebruik te maken van aceton en nailwraps/ foil wraps. Bij het vernieuwen van uw gel polish zal dit uiteraard voor uw gedaan worden.

Wat is gellak (gel polish) niet?

Gellak is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen met gel of acryl.

Gellak is namelijk een dunne vorm van de bekende gelnagels en hiermee lichter en ook flexibeler, maar niet zo verstevigend als een harde gel of acryl.
Het geeft een natuurlijke look maar blijft veel langer zitten dan een nagellak en heeft geen droogtijd! Daarom wordt het ook wel een semipermanente nagellak genoemd.

Wat is het gellak (gel polish) resultaat?

Een behandeling met gel polish geeft duurzame en flexibele nagels in allerlei prachtige kleuren. Het geeft een schitterend resultaat van een lang zittende en duurzame hoogglans op de nagels. Zonder de bekende nagellak problemen en dus:

  • geen vlekken
  • geen tekenen van slijtage
  • en geen droogtijd

Heerlijk weer nieuwe gellak nagels, het is altijd weer een feestje!

Maak direct een Gel Polish afspraak

U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in voor uw Gel Polish behandeling. Op de Nagelstudio pagina vindt u alle nagelbehandelingen. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze nagelsalon!