Opleiding Nagelstyliste in Sneek

Wat fijn dat u aan het zoeken bent naar een nieuw avontuur! Ik kan u vertellen… dit avontuur is verslavend en fantastisch!
Met mijn 14 jaar ervaring in de nagelbranche en ontelbaar veel trainingen gevolgd te hebben + diverse wedstrijden gewonnen te hebben ben ik er klaar voor om mijn kennis te delen.

opleiding nagelstyliste sneekMijn intentie is om niet die 12de in een dozijn te zijn. Maar een opleiding te bieden die streeft naar perfectie, het achterste van uw tong wil zien maar bovenal een vertrouwde en gezellige sfeer. Voelen dat u gezien en gehoord wordt en weet dat u alles krijgt te weten wat wij weten!

Na deze opleiding heeft u alles in huis om vanaf de basis stappen tot in perfectie te gaan starten. Alles wat u moet weten om te kunnen beginnen met uw salon en uit te blinken!

Wij willen les geven op een héél ander level. Wij geven géén les met 7 in een ruimte.. nee bij ons is 4 de max. U staat voorop en al onze aandacht gaat naar jullie, we pakken daadwerkelijk jullie handen en doen het samen!

De keuze is aan u of u net als wij gaan voor perfectie en een goede start wil vanaf stap 1. Groeien doen we samen.❤

Veel tips en trucs en zoooo precies en daardoor fantastische nagels gekregen. Bedankt voor deze cursus Brigitte!

Hoe ziet de opleiding tot nagelstyliste er uit?

Inhoud van de opleiding easygel (acrylgel),gel of acryl:

Dag 1:
– Kennismaking
– Theorie
– Producten leer.

Dag 2:
– Theorieles Anatomie & pathologie.
– Applicatie van product op natuurlijk nagels incl. strak lakken met gelpolish.

Dag 3:
– Start met theorie
– Plaatsen nieuwe set incl verlenging tips & Sjablonen en strak lakken met gelpolish

Dag 4:
– Start met theorie
– Plaatsen van een nieuwe set incl. verlenging met tips & Sjablonen en strak lakken van gelpolish

Dag 5:
– Start met theorie
– Plaatsen van een nieuwe set in een andere shape en 2 nagels met reverse techniek french manicure. incl. verlenging met tips & sjablonen en strak lakken van gelpolish

Dag 6:
– Start met theorie
– Nabehandeling incl. frezen, 1 nagel met de reverse techniek en de rest strak lakken met gelpolish

Dag 7:
– Start met theorie
– Nabehandeling incl frezen, 1 nagel met de reverse techniek en strak lakken met gelpolish

Dag 8:
Examen THEORIE & proefexamen praktijk

Dag 9:
Examen PRAKTIJK

Goed om te weten

* Onze basis opleiding zijn 8 hele dagen (dus niet maar 4 uren) en op de 9e dag examen praktijk. Wij zijn er van overtuigd dat volledig dagen nodig zijn op de basis begrippen goed onder de knie te krijgen.

* Tijdens de basis opleiding worden de modellen voor u geregeld of mag u zelf meenemen. Voorwaarde is model is zelf géén nagelstyliste. Model wordt geweigerd wanneer dit wel het geval is.

* Wij verzorgen een lekkere lunch en drankjes voor alle dames in Sneek.

Wat zijn de kosten voor een opleiding nagelstyliste?

De totale kosten van het lesgeld bedragen € 999,- exclusief BTW. Brigitte legt u graag uit wat BTW inhoudt en hoe u dit terug kunt vragen van de Belastingdienst als u ondernemer wilt worden. Tevens is de opleiding op te voeren als bedrijfskosten wat een extra belastingvoordeel oplevert.

Alle benodigde materialen en producten staan voor u klaar, deze mag u gewoon gebruiken. Startpakket is dus niet verplicht. U kunt zelf beslissen of u dit wilt aanschaffen om thuis te kunnen oefenen.

Wilt u liever wél starten met een eigen pakket zodat u direct klaar bent, kunt u dit vooraf aangeven en dan zal dit samen met u samengesteld worden.

Brigitte neemt écht de tijd voor je en gaat voor perfectie!! Ik wil Brigitte super bedanken voor de inspiratie die dit mij heeft gegeven voor de toekomst!

Direct inschrijven

 

Hier vindt u een overzicht van al onze nagelopleidingen.