Huidverbetering  in Sneek.
Medik8 Gezichtsbehandelingen

Wat is huidverbetering?

Huidverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid gezond(er) te laten functioneren en uw huid weer te laten stralen. Wij pakken die gebieden aan waar u zich misschien al tijden aan stoort.
Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid. De vraag naar huidverbetering neemt steeds meer toe en bij Beauty & Nails by Brigitte bent u op het juiste adres. Wij als huidspecialist/schoonheidsspecialist werkende met medik8 voeren alleen behandelingen uit waarvan de werking met wetenschappelijk onderzoek in theorie en praktijk bewezen is.

Waarom heb ik een professionele huidspecialist nodig?

Medik8-behandelingen zijn alleen beschikbaar via getrainde professionals. Medik8 geregistreerde therapeuten/salons zijn intensief opgeleid in de basisfysiologie van de huid en kunnen met succes uw huid analyseren en echte, zichtbare resultaten geven met de producten en behandelingen die zij aanbevelen.

De behandelingen zijn meestal veel intensiever vergeleken met een doorsnee schoonheidsbehandeling. De intensiteit wordt bepaald door bijvoorbeeld apparatuur of speciaal maskers zoals chemische peelings in te zetten. Die zal de werkzame stoffen dieper de huid insluizen, de cellen als het ware “wakker schudden” en hiermee de onderste huidlagen behandelen. De werkzame stoffen die gebruikt worden bij een huidverbeterende behandelingen zijn veel meer geconcentreerd en zullen het probleem aanpakken waar u mee loopt.
Huidspecialisten zijn niet alleen gericht op het verminderen van huidklachten, maar helpen ook de huid in optimale conditie te houden. Bij een bezoek in onze schoonheidssalon hoeft u dus niet persé een huidklacht te hebben.

Wat doet een huidverbeterende behandelingen eigenlijk:
Het versneld de celdeling door het activeren van aanmaak van onder andere collageen en elastine. Dit betekent dat de opperhuid op de juiste wijze wordt vernieuwd en hierdoor zal de hoornlaag niet verdikken. De bindweefselcellen (fibrolasten) worden geprikkeld; waardoor de huid actief wordt. Wanneer u al een geruime tijd dezelfde huidverzorging gebruikt is uw huid snel geneigd “lui”  te worden. Door een huidverbeterende behandeling zal de doorbloeding wordt verbeterd; hierdoor gaat  er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen en worden de afvalstoffen veel beter afgevoerd. We zorgen dat de pigmentcellen en de talgklieren onder controle worden gehouden, om zo de huid te egaliseren en oneffenheden te voorkomen. Verder zou u een huidbehandeling kunnen kiezen om grove poriën te verfijnen, een verslapte huid weer te verstevigen en te zorgen voor een strakker contour. Rimpeltjes, pigmentvlekken en (acne) littekentjes zijn ook super te behandelen. (ja zeker ook de jonge dames en heren onder ons)

Bent u al enige tijd op zoek naar een goede salon en wilt u eens kennis maken met medik8? Dan kunt u kiezen voor een kennismakingsbehandeling. Zo voelt/ruikt/ervaart u wat medik8 doet met uw huid. Vanuit hier kunnen wij een behandelplan opzetten. Wilt u direct een speciaal behandeling, dan kan dit uiteraard ook gewoon geboekt worden.

Omdat iedere huid zijn eigen behoefte en aanpak nodig heeft én iedere klant zijn of haar eigen wensen heeft , hebben wij time treatments als behandelingen.
Wij kijken samen met u naar uw huid dmv een huidanalyse en luisteren naar uw behoeftes. Zo kunnen we in de tijd die u gepland heeft de behandeling aanpassen.
Wij houden huidanalyse / klantenkaarten bij zodat we bij iedere behandeling kunnen noteren wat wij hebben gebruikt en het verbeterende proces er van.

– 45min Facial vanaf € 29,95
Reiniging, dieptereiniging met bamboe scrub van medik8, face steaming, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen epileren en als afsluiting een dag of nachtverzorging van Medik8
*U kunt samen met onze specialiste de behandeling naar behoefte aanpassen tegen een eventuele meerprijs. Denk hierbij aan bindweefselmassage, microneedling, dermaplaning of een andere huidverbeterend onderdeel.

– 60min Facial vanaf € 59,95
Reiniging afgestemd op uw huidtype met medik8, dieptereiniging met super facial peel. face steaming, onzuiverheden verwijderen, epileren en verven van alleen wenkbrauwen, cream /clay medik8 masker en als afsluiting een dag/nachtverzorging van Medik8.
* U kunt samen met onze specialiste de behandeling naar behoefte aanpassen tegen een eventuele meerprijs. Denk hierbij aan bindweefselmassage, microneedling, dermaplaning of een andere huidverbeterend onderdeel.

– 1,5 uur Facial vanaf € 89,95
Reiniging afgestemd op uw huidtype met medik8, dieptereiniging met super facial peel, face steaming, onzuiverheden verwijderen, epileren en verven van wimpers én wenkbrauwen, uitgebreide massage, luxere mask medik8 wat sterk huidverbeterend werkt en als afsluiting een dag/nacht verzorging van Medik8.
* U kunt samen met onze specialiste de behandeling naar behoefte aanpassen tegen een eventuele meerprijs. Denk hierbij aan bindweefselmassage, microneedling, dermaplaning of een andere huidverbeterend onderdeel.

 

 

Maak direct een afspraak voor Medik8 Facial

U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in voor een Medik8 facial.  We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze schoonheidssalon in sneek!