Gelnagels laten zetten in Sneek

Gelnagels worden gemaakt van stroperige, heldere substantie, die met een penseel op de nagel wordt aangebracht. Het wordt in 2 a 3 dunne laagjes aangebracht die in een uv lamp moet worden uitgehard.

Voor gelnagels kan gekozen worden wanneer uw nagel zéér dun en slap van zichzelf is. Gel hecht goed op deze nagels en is vriendelijk voor uw nagels omdat het “meebeweegt”.

In de behandeling zal er uiteraard gekeken worden welke methode het beste bij uw past. Met gelnagels kunt u een keuze maken uit naturel, french manicure tot een zeer uitgebreid design.

Wat kunt u van de behandeling gelnagels zetten verwachten?

Als eerste een warm welkom bij Beauty & Nails by Brigitte in Sneek! Ontspan en geniet van dit moment voor uzelf.

We beginnen met het reinigen van uw handen. Daarna wordt er besproken wat uw wensen zijn en de mogelijkheden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, zal de behandeling starten.

Bij gelnagels en bij acrylnagels behandelingen wordt als eerste de nagelriemen terug geduwd. Hierna word het “vettige” laagje op uw nagel heel voorzichtig dof gevijld zodat het product goed hecht, hier voelt u uiteraard helemaal niks van.

Dan wordt uw nagel (eventueel) verlengt met tips (kunstnagel) dit wordt aan het einde van uw nagel bevestigd, dit is puur alleen de verlenging en geen versteviging.

Nadat dit is gedaan wordt de tip (kunstnagel) op de gewenste lengte gebracht en egaal met uw eigen nagel gevijld. Alleen deze stap doet uw handen al betoveren! Nu zijn uw handen klaar voor de versteviging, dit wordt gedaan met gel of acryl. Wanneer het product is aangebracht zal dit in model worden gevijld en wordt er gekeken of de lengte nog steeds naar uw wens is. Uiteraard kan dit nog worden aangepast.

Als alle nagels gevijld zijn, kunt u kiezen voor een mooie natuurlijke glans of om nog een “kleine” of juist uitgebreid design te laten zetten, of om ze mooi te laten lakken. De keuze is volledig aan u.

Als finishing touch wordt er nog een nagelriem verzorging aangebracht en een verzorgende handcrème.

Zoals altijd hartelijk ontvangst, plezierige leuke dames die interesse hebben voor de klant. En je gaat de deur uit met prachtige gelakte nagels. Dan voel ik mij weer TOP

Maak direct een Gel Nagel afspraak

U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in om nieuwe gelnagels te zetten of bij te werken. Op de Nagelstudio pagina vindt u alle nagelbehandelingen. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze nagelsalon!