Nagelopleiding in Sneek

Bent u op zoek naar een praktijk gericht beroep met veel variatie? Heeft u interesse in uiterlijke verzorging, een oog voor detail en vind u het leuk om met mensen te werken?

Met de nagelopleiding start u binnen een paar weken uw nieuwe carriere als nagelstyliste!

Nagelopleiding thuis of in groepsverband?

Via internet kunt u kiezen uit veel nagelopleidingen. Sommige dingen leert u door niet alleen te lezen, maar vooral te doen. Daarom kiest u niet voor een nagelopleiding thuis, maar een praktijkgerichte nagelopleiding in Friesland.

U zit met maximaal 4 gemotiveerde mede studenten in onze professionele nagelstudio in Sneek en krijgt volledige begeleiding van een volleerd en ervaren nagelstyliste. Dankzij deze bewezen aanpak heeft u dat extra steuntje in de rug dat u het beste uit uzelf haalt binnen de kortst mogelijke tijd.

nagelopleiding sneekWelke nagelopleiding past bij u?

In onze opleiding tot nagelstyliste leren wij u alle theoretische begrippen op anatomische gebied en pathologisch vlak zodat u daadwerkelijk weet wat voor nagel u voor u heeft. U leert wat de mogelijkheden zijn en hoe u de behandelingen uitvoert.

Daarnaast herkent u eventuele complicaties en/of nagelziekten en kunt u advies geven over de oplossing en deze verzorgen voor uw cliënten.

De praktijklessen zijn zeer intensief en zullen u tot het uiterste van perfectie drijven. Naast de vakinhoudelijke training krijgt u advies over de commerciële kant van het opzetten van een succesvol business model, zoals adviesprijzen en verkoop in uw salon.

Beauty & Nails by Brigitte biedt 3 aanvullende cursussen:

“Only the sky is our limit!”

Waarom kiezen voor een BNBB nagelopleiding?

Met ruim 14 jaar ervaring in de nagelbranche heeft Beauty & Nails by Brigitte een solide reputatie opgebouwd in Friesland. Ons motto “Only the sky is our limit!” weerspiegelt zowel creativiteit, service als streven naar perfectie.

Door het volgen en voltooien van ongekend veel opleidingen en trainingen, en deze in de praktijk gemeten in wedstrijdverband bent u verzekerd dat onze basis opleidingen en diverse trainingen u zullen onderscheiden als nagelstyliste.

Naast dat wij opleidingen en trainingen verzorgen zijn wij ook groothandel in nagelproducten en verkooppunt van Diva nagelproducten en Moyra. Alle bestellingen zijn op aanvraag af te halen in Sneek.

Direct inschrijven

Alle informatie over reserveringen, startdata en actuele prijzen vindt u op de inschrijfpagina voor nagelopleidingen.