Welkom!

Ik zal mij eerst even voorstellen.
Ik ben Brigitte van den Brom schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en Educator bij Beauty & Nails by Brigitte.
Met 14 jaar ervaring in de nagelbranche te hebben en diverse wedstrijden in verschillende categorieën te hebben gewonnen, voelde ik een sterke drang om mij kennis te delen.
Tegenwoordig zijn overal cursussen te boeken en als we op google nagel cursus intypen, staan er tal van opleidingen bovenaan. Opleidingen die je online kunt volgen, of via een mapje met de tekst ” doe dit gemakkelijk in uw eigen tijd, met onze handleiding”. 
In heel veel opleidingen is dit prima! en zelfs super handig! Maar met nagels vindt ik dit een heel ander verhaal.
Nagels vertellen onze gezondheid, vertellen ons onder andere eventuele vitamine tekorten en nog zo veel meer. 
Het prachtige vak nagelstyliste is een beleving, een gevoel. Mensen zitten een lange tijd tegenover u met tal van vragen en bij die vragen krijg je een emotie mee. 

Daarnaast is nagelstyling niet alleen leuk nagels lakken onder het genot van een kopje koffie, maar komt het in mijn ogen aan op precisie. Perfectionisme. Je onderscheiden van alle andere salons.
In onze opleidingen gaan we niet alleen in op de anatomie en pathologie van de nagels maar ook hoe bouw je de perfecte architectuur van een kunstnagel. Ik zal dit voor doen en samen met u dit realiseren. Ik zal daadwerkelijk uw handen beetpakken en u laten voelen en zien hoe u dit zelf kan creëren! Dat gaat niet via een video, maar dit moet in mijn ogen gezien, gedaan en gevoelt zijn. Hand in Hand!
Wij streven naar perfectie en zullen samen met u zorgen dat u alle kennis bezit voor een professionele nagelbehandeling.

Of u nou u eigen nagels wilt behandelen of die van een vriendin, familielid of klanten in uw salon. 
U krijgt alle kennis die nodig is!
Geen doe-het-zelf-setje maar een écht goede opleiding waarbij u vanaf stap 1 perfectie leert.

Dus twijfelt u al lange tijd? Twijfel dan niet langer en schrijf u snel in voor 1 van onze trainingen op
https://www.beauty-nailsbybrigitte.nl/c-5092774/nagelopleidingen/

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht