Manicure Sneek

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en close-up

Professionele manicure behandelingen bij Beauty & Nails by Brigitte in Sneek

Basis manicure

Bij de basis manicure wordt vooral aandacht besteed aan de vorm van de nagels, de juiste manier van vijlen en het verzorgen van de nagelriemen.
Ook krijgt u advies hoe u thuis u nagels kunt blijven verzorgen met alle nodige tips en tricks.

Inhoud manicure behandeling:

 • Handen reinigen
 • nagelriemen terug pushen
 • nagels in model vijlen
 • polijsten
 • handverzorging

Manicure de luxe

Bij de manicure de luxe wordt aandacht besteed aan de volledige hand en nagel, dit is de meest uitgebreide behandeling, de beste behandeling die wij aanbieden voor totale verzorging en pure ontspanning!
Even dat moment voor u zelf, gewoon heerlijk genieten en ervaren!
Ook bij deze behandeling krijgt u professioneel advies om thuis u nagels goed te kunnen verzorgen.

Inhoud manicure deluxe behandeling:

 • Handen reinigen
 • Nagels in model vijlen
 • Seaweed scrub
 • Intensief verzorgend hand masker
 • Massage
 • Intensive Cuticle treatment ( nagelriemen worden stuk voor stuk prachtig bewerkt/verzorgt)
 • High Shine polijsten van natuurlijk nagel
 • Intense verzorging als afsluiting

Nagels extra verstevigen met Rubberbase + € 28,50

Wat is IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct.
De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

Wat heeft u als klant aan IBX?

IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden.
Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.
Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop Gel Polish niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond.

Voor welke klant is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd Gel Polish gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de Gel Polish beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van Gel Polish op de niet juiste manier.

Hoe werkt IBX?

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

Waarvoor gebruik je IBX?

Versteviging van natuurlijke nagels

Zonder IBX is het nauwelijks mogelijk om klanten, die zwakke, kwetsbare nagels hebben, mooie lange natuurlijke nagels te geven. Voordat de nagel genoeg kan groeien is de nagelplaat al beschadigd. De laagjes van de nagelplaat laten los of er brokkelen stukjes af of er ontstaan scheurtjes. IBX zorgt er voor, dat de nagel sterk genoeg is om lang te groeien én mooi te blijven.

De eerste IBX behandeling

Er is een belangrijk verschil tussen de eerste IBX behandeling en alle volgende behandelingen. Dat is logisch, omdat er bij vervolgbehandelingen al IBX in de nagel zit. Bij de eerste behandeling zit er nog geen IBX in de nagel en daarom is de eerste behandeling iets intensiever.

Hoe vaak gebruik je IBX?

Als je IBX onder Gel Polish gebruikt, dan doe je dat elke keer wanneer je de Gel verwijdert.
Als je IBX zonder Gel Polish gebruikt, dan is de frequentie afhankelijk van de mate van de beschadiging. Zolang er ernstige schade is, gebruik je IBX elke week. Als de schade minder erg is, dan is eens in de twee weken voldoende. Als de schade hersteld is, dan kan je de nagels in goede conditie houden door IBX eens in de drie weken te gebruiken.

( Een behandeling met ibx zit niet standaard bij de manicure behandelingen en dient daarom apart te worden bijgeboekt)

Professioneel en altijd gezellig!

Maak direct een Manicure afspraak

U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in voor een manicure. Op de Nagelstudio pagina vindt u alle nagelbehandelingen. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze nagelsalon!