Schoonheidssalon in Sneek

Bij Beauty & Nails by Brigitte kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. In de schoonheidssalon bieden we verschillende huidverbeterende en cosmetische behandelingen.

Gevestigd in het Beauty Centre van Friesland

Sinds 2016 kunt u ons vinden aan de Harinxmakade 42a, aan de rand van het centrum van Sneek. Binnen 1 minuut loopafstand is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Waar kunnen we u mee helpen?

Het team bestaat momenteel uit 2 vriendelijke dames, geselecteerd op basis van de hoogste eisen zoals u van Brigitte gewend bent. Uw schoonheidsbehandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde, schoonheidsspecialistes.

 Schoonheidssalon Sneek

Welkom bij dé schoonheidssalon in Sneek!
Bij ons bent u op het juiste adres voor professionele (enkele en duo) ontspannende of huid verbeterende gezichtsbehandelingen.
U kunt bij ons terecht voor onder andere ontspannende gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen (massages, pakkingen en waxing), nagelbehandelingen, lash lifting , tanden bleken en huidverbetering (intense peelings, fillers enz)
U zult in onze salon een aangename rust ervaren en met een gevoel van pure ontspanning de salon verlaten.

Onze schoonheidsspecialistes zullen nooit één en dezelfde behandeling geven, iedere huid heeft zijn eigen aandacht en aanpak nodig.
Daarnaast staan uw wensen bij ons hoog in het vaandel en zullen wij onze kennis combineren tot een heerlijke en gerichte schoonheidsbehandeling.
Uw wens is onze uitdaging!

Mocht u er niet uit komen welke behandeling u moet kiezen, neem dan gerust contact met ons op.
Al uw vragen zijn van harte welkom.

 

In onze salon werken wij met het zeer bekende merk Thalgo.
Dit merk is wereldwijd bekend in de “grote” spa’s en luxe spa’s.

 


Thalgo is een Frans kuurmerk dat alleen gebruik maakt van natuurlijke producten op wetenschappelijke basis en dat alle waardevolle ingrediënten uit de zee bevat.

De beste voedingsstoffen voor de huid komen namelijk uit de zee. Die zitten namelijk in algen. Algen hebben de eigenschap om de huid te herstellen en te kalmeren, te zuiveren en te ontgiften en weer energie te geven. Bijna een soort wonder-ingrediënt!
De algen zijn rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen, ze bevatten daarvan veel hogere concentraties dan landplanten.
Uiteraard ruikt u deze algen niet in onze behandeling. Er worden overheerlijk zachte en frisse geuren uit de natuur gebruikt.

 

Oog voor natuur en milieu

Thalgo is een ego-gecertificeerd bedrijf, dat zich verantwoordelijk voelt voor het milieu.
Zo draait de fabriek uitsluitend op groene energie, die wordt gewonnen uit zon en wind en alle verpakkingen zijn recyclebaar.
Het oogsten van de algen gaat ook volgens strikte normen.
Want je kunt natuurlijk niet zomaar de zee leegvissen van algen. Op satellietbeelden kunnen ze zien waar hoge concentraties algen voorkomen en dan wordt daarvan op bepaalde plekken geoogst. Er wordt ook rekening gehouden met het broedseizoen van de vissen.
In die periode wordt niet geoogst, omdat de vissen algen en wieren nodig hebben, ook om zich te verstoppen tegen roofdieren.

Wist u dat ieder levend wezen op aarde miljoenen jaren geleden is begonnen in de zee? en dat ons bloedplasma bijna identiek is aan zeewater?
Onze producten kunnen dus direct tot diep in onze huidlagen treden omdat ze niet als lichaamsvreemd worden gezien, maar als “eigen”.
Het mooiste effect en u voelt en ziet dit direct!
Al meer dan 50 jaar zijn Thalgo producten de nummer 1 producten in de wellnessbranche, wereldwijd!

Team Beauty & Nails By Brigitte
Dé schoonheidssalon in Sneek.

 

Waarom u kiest voor onze schoonheidssalon

Met ruim 14 jaar ervaring in de beauty branche heeft Beauty & Nails by Brigitte een solide reputatie opgebouwd in Friesland. Ons motto “Only the sky is our limit!” weerspiegelt zowel creativiteit, service als streven naar perfectie.

De schoonheidssalon in Sneek voldoet aan alle richtlijnen rondom persoonlijke hygiëne, gezondheid en ook de recente COVID-19 uitbraak.

Omdat we weten dat een behandeling in een schoonheidssalon om meer draait dan alleen het eindresultaat, kunt u zelf bepalen of u wilt ontspannen in alle rust of gezellig de gebeurtenissen van de afgelopen week wilt bespreken.

Heerlijke, ruim 1,5 uur durende behandeling van gezicht en rug gehad. Was voor mij voor het eerst in deze salon en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Maak direct een afspraak

U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze schoonheidssalon!